miercuri, 1 octombrie 2014

Curs unghii false cu manichiura clasica si pictura incluse!

Poate cel mai complex curs de Unghii False cu Manichiura Clasica si PICTURA inclusa, 600lei !!! Oferta Octombrie 2016

Un curs adevarat!


Aici veti invata numai din practica, din prima pana in ultima zi, timp de 60 ore structurate pe parcursul a 10 zile. Zilele de participare le alegeti voi dar nu mai putin de 2 zile pe saptamana. Cum este posibil sa iti alegi singura zilele de paritcipare? Simplu! La noi va puteti alatura oricand grupei deja formate si nu se asteapta formarea grupei pentru inceperea cursului. Sala de cursuri este amenajata asemenea unui salon de manichiura tocmai ca voi sa va obisnuiti si sa va deprindeti cu lucrul si atmosfera intr-un salon de infrumusetare. De aceea fiecare cursanta are masa speciala de manichiura complet echipata cu toate materialele si ustensilele necesare astfel incat sa isi desfasoare activitatea individual evitandu-se astfel timpul pierdut pentru asteptarea, trecerea sau  "imprumutarea" materialelor de la o masa la alta. Toate materialele necesare lucrului sunt incluse in pretul cursului.


 POZA 1

In fiecare zi de practica veti invata si exersa diferitele procedee din tehnica unghiilor false pe modele individuale pe care le puteti considera chiar primele voastre cliente (vezi poza 1).
Scoala va asigura modelele zilnice pentru practica.  Pe parcursul zilelor de practica veti invata: manichiura clasica, pregatirea unghiei naturale in vederea aplicarii gelului, aplicarea tips-ului, notiuni de pilire a tips-ului, aplicarea gelului si a gelului autonivelant, prelungirea patului unghial pe sablon(constructie), executarea modelelor permanente din gel si vopsele acrilice, procedeul de intretinere a unghiei false precum si protectia de gel pe unghia naturala.

                                                          Pilirea unghiei naturale

 Procedeul de intretinere se va executa la finalul cursului iar modelul lucrat in prima zi de curs, revine ptr intretinere astfel incat aveti ocazia de a constata singure cum s-au mentinut unghiile aplicate de voi in prima zi de curs.

                                                           Intretinerea unghiei false

Toate procedeele care implica pilirea vor fi executate manual, fara freza. De ce? Pentru ca este f. f. important sa cunoasteti limita de luciu a unghiei naturale care este foarte subtire. Numai lucrand manual puteti ajunge sa cunoasteti aceasta limita. Lucrand cu freza atunci cand nu ai experienta necesara si necunoscand acea limita de luciu a unghiei puteti distruge unghia naturala intr-o fractiune de secunda. O freza profesionala are cel putin 20.000rotatii/min!!
Desigur insa ca veti invata sa lucrati si cu freza dar spre sfarsitul sedintelor de curs.
Aplicarea tips-ului o veti invata pe tips-uri cu marginea de aplicare lata, care sunt mai dificil de aplicat, dar odata ce invatati pe acestea, celelalte tips-uri cu baza de aplicare ingusta vi se vor parea "floare la ureche". Preferam sa va invatam si sa va aratam toate metodele de executare indiferent de felul produsului(chiar daca uneori sunt mai dificile) deoarece dupa terminarea cursului trebuie sa stiti sa lucrati cu toate tipurile de materiale.


Aplicarea tips-ului

Aplicarea gelului autonivelant este o metoda pe care o invatati numai la cursul nostru! Nici o alta scoala nu mai preda aplicarea gelului autonivelant desi acest gel exista pe piata de destul de mult timp. Avantajul aplicarii acestui gel autonivelant, de ultima generatie in domeniu, este acela ca nu mai necesita pilire. Datorita metodei de aplicare diferite acest gel confera unghiei un aspect perfect fara a mai fi nevoie de pilirea gelului pentru a da forma unghiei! Formatorul scolii care preda aceasta tehnica a fost specializat in Italia, la RobyNails, in tehnica aplicarii gelului autonivelant.
 RobyNails este prima firma care a introdus si promovat acest gel pe piata internationala.

Timpul de lucru este de 4-6 ore/zi sau pana la finalizarea executarii manichiurii tehnice. Modelul nu poate pleca pana cand nu i se finalizeaza manichiura tehnica iar daca asta inseamna peste 6 ore (aici depinde de ritmul de lucru al fiecareia) atunci stam si mai mult. Din experienta insa pot spune ca destul de rar se depaseste acest interval orar.
In fiecare zi de curs, veti invata si notuni de nail art(pictura) executate din vopsele acrilice sau gel.


Constructie sablon & pictura

Scoala va pune la dispozitie modelele zilnice ptr practica.
Ptr ca se spune ca pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese :))), aveti pauze pe care le luati atunci cand simtiti ca va sunt necesare.
Grupele sunt formate din maxim 4 persoane. Sunt grupe mici deoarece se urmareste individual fiecare cursanta in parte.
In ultima zi de curs veti primi intr-un dosar toate notiunile de teorie a tuturor procedeelor invatate pe parcursul cursului.
Pentru ca deseori am auzit intrebarile:" Exista limita de varsta pentru pariciparea la curs?" sau "Pot participa la curs chiar daca nu am nici un fel de experienta anterioara in domeniu?" va voi spune ca la cursul nostru nu exista limita de varsta sau de experienta anterioara. Acest curs este dedicat in special persoanelor fara experienta in domeniu. Cel mai elocvent poate fi exemplul unei cursante in varsta de 50ani care a lucrat timp de 20 ani ca bucatareasa, deci, nu a avut nimic in comun cu aceasta meserie   si totusi a urmat acest curs, a obtinut diploma scolii cu calificativul "excelent" si diploma de "stilist protezist unghii false"  cu nota 9,7! Asadar se poate la orice varsta. Exista o singura conditie, trebuie sa va placa ceea ce faceti! De la acest curs plecati cu o noua meserie. Veti avea garantat toate cunostiintele necesare angajarii in domeniu iar cu experienta acumulata din zilele de practica intensa veti putea incepe imediat a lucra in particular recuperand astfel inapoi banii investiti in curs.

Frecventa la curs poate fi:  zilnica de luni-vineri, in weekend sau fractionata doar in anumite zile la alegerea dvs dar obligatoriu minim 2 sedinte/saptamana.

Orar incepere sedinte la alegere: 9,30 sau 14,00

Acte necesare: copie c.i., copie ultim act studii, copie certif casatorie, adeverinta medic.
Pentru inscriere este suficient: copie C.I. si avans 150 lei, restul actelor aducandu-se pe parcursul cursului. Plata de asemenea se face in rate.

Pentru orice alte detalii va rog sa ma contactati la: 0775.303.994
Va asteptam!
www.cursuritesa.ro

Forma unghiei naturale - sfaturi utile


Inspira-te din urmatoarele sfaturi utile pentru stabilirea formei unghiilor. Transforma-ti manichiura intr-un accesoriu ‘glam’ si alege un model care se potriveste cu personalitatea si stilul tau de viata.

1. Taierea si pilirea corecta a unghiilor
Pentru a putea corecta anumitele greseli este important sa nu tai unghiile prea scurte. Regula de aur este sa renunti la o lungime de 1-2 mm si sa folosesti pila pentru finisarea si stabilirea formei potrivite. Utilizeaza instrumentele ideale pentru unghii false sau naturale si scapa de marginile disproportionate. Nu uita pilirea se face intr-o singura directie, fie de la centru spre margini sau invers. Unghiile pot deveni foarte fragile si se deterioreaza mai usor daca adopti o miscare inainte-inapoi.
2. Ghideaza-te dupa dimensiunea degetelor
Inainte de a alege modelul de manichiura, este foarte important sa-ti pregatesti unghiile pentru o transformare chic. Un factor important care te ajuta sa alegi forma ideala a unghiilor este lungimea si dimensiunea degetelor. Asadar, daca ai degete groase este indicat sa optezi pentru unghii in forma rotunda sau ascutita. Pe de alta parte daca ai degetele lungi si subtiri imbratiseaza trendul unghiilor patrate. Potrivit statisticilor, forma oval-patrata (‘sqoval’) sau ovala arata extraordinar atat cu degetele scurte cat si cu cele lungi.
3. Tine cont de forma lunulei
Nu trebuie sa fii un expert in acest domeniu pentru a realiza o manichiura fantastica. Un indiciu important pentru alegerea formei ideale pentru unghii este forma lunulei. Lunula este defapt portiunea de la radacina unghiei (partea care este colorata in cazul unei manichiuri stil semiluna sau ‘half-moon’) care poate fi de asemenea patrata, ovala sau mai rotunda. Modelul lunulei te ajuta sa alegi forma cea mai naturala pentru unghiile tale.
4. Unghiile perfecte trebuie sa fie lungi si nu late
Foloseste acest truc simplu pentru a garanta baza perfecta pentru o manichiura stilata. Tehnicienii te sfatuiesc sa optezi pentru unghii putin mai lungi in loc sa le tai foarte scurt si sa ai unghii foarte late.  Dimensiunile medii radiaza feminitate si creeaza impresia unor degete subtiri. Lungimea ideala variaza in functie de latimea patului unghial.
5. Obtinerea unei forme naturale
Potrivit specialistilor, forma cea mai naturala care arata formidabil in combinatie cu diferitele tipuri de degete sau paturi unghiale, este forma ovala. Insa, exista cazuri cand fashionistele nu nimeresc designul corect. De aceea este important sa retii urmatoarea solutie pentru a realiza o manichiura impecabila. Primul pas pentru stabilirea formei ovale dar si a altor modele este sa pastrezi marginile paralel. Foloseste o pila profesionala pentru a garanta aspectul rafinat al unghiilor tale. Apoi poti sa treci la varfuri si sa le rotunjesti sau sa la pastrezi patrate, in functie de preferintele tale.
6. Lungimea unghiilor si forma idealaalegerea formei unghiilor
In cazul in care vrei sa-ti pastrezi unghiile scurte, opteaza pentru formele rotunde sau ovale. Varfurile rotunjite nu se rup si pot fi intretinute mai usor. Pe de alta parte unghiile lungi naturale sau false arata mai bine daca sunt sculptate intr-o forma de migdale, stiletto sau patrat-ovale. Tehnicienii promoveaza tendinta manichiurilor in forma de ‘edge’ sau ‘pipe’ care pot fi realizate numai cu unghii artificiale super-lungi.

Infectia fungica a unghiei

Exista 4 tipuri de infectii fungice ale unghiei.
Dintre acestea cel mai frecvent intalnit este in peste 90 % dintre cazuri este cel cu Dermatophytes (onicomicoza subunghiala distala). Infectia fungica a unghiei este o boala foarte des intalnita. In toata lumea,pana la 18% din populatie au o infectie fungica a unghiei la un moment dat. Se gasesc mai frecvent la persoanelor mai in varsta (peste 60 ani) si este rara in randul copiilor, aparand la mai putin de 1% din totalul copiilor de varste diferite.
Onicomicoza cu localizare la picior necesita un tratament mai indelungat decat cea cu localizare la nivelul degetelor mainii. Apare atunci cand fungii invadeaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea subiacenta (patul unghial).
Onicomicoza este cauzata de 3 tipuri diferite de fungi, independent sau in asociere, acestea fiind:
1. Mucegaiul (ciuperca de pamant cunoscut si sub numele de nondermatophytes). Acest tip de ciuperca este gasita deobicei in pamant.
2. Yeats (ciuperca saprofita,care creste in mod obisnuit la nivelul pielii si unghiilor, facand parte din flora normala a organismului). Unele boli pot favoriza aparitia ei ca si folosirea excesiva a antibioticelor, anticonceptionalelor orale precum si probleme ale sistemului imunitar.
3. Dermatophytes - infectie fungica se transmite fie prin contact direct, fie indirect prin folosirea in comun a unor obiecte precum unele articole de imbracaminta si incaltaminte, obiecte folosite in igiena personala (unghiera, forfecuta pentru unghii, pila pentru unghii, prosop, etc), baile publice (dusumeaua, gratarul de lemn din saune, bazine de inot). Acest tip produce aproximativ 90% din totalul onicomicozelor cu localizare la nivelul unghiilor piciorului.
In cazul in care consideri ca ai avea o ciuperca la unghii,fie ele la maini sau la picioare iti recomand un control la medicii specialisti : - medicul de familie - medicul generalist - dermatologul - medicul rezident dermatolog
Factori de risc
1. Influentabili
  • incaltamintea stramta
  • incaltaminte care pastreaza piciorul cald si umed
  • folosirea unei incaltaminti ude, pentru mai multe zile la rand
  • folosirea in comun cu alte persoane a unor obiecte de uz personal, precum, pantofi, sosete, unghiere sau forfecute pentru taierea unghiilor
  • climatul cald si umed
  • folosirea bailor sau dusurilor publice, fara utilizarea sandalelor, sau slapilor pentru dus
  • lezarea unghiei si patului unghial (in special in cazul persoanelor care isi taie frecvent unghiile)
  • persoane cu 'ciuperca sportivului' (tip de infectie fungica unghiala aparuta la sportivi)
  • conditii de viata si munca care mentin mainile, respectiv picioarele ude sau umede (de exempu spalatori)
  • fumatul
  • purtarea unghiilor artificiale. Infectia fungica poate sa apara la limita inserarii unghiei artificiale de unghia natuarala in special daca aceasta nu a fost dezinfectata cu alcool inaintea aplicarii adezivului special. 
De asemenea, unele produse sau manevre de manichiura pot creste riscul aparitiei onicomicozei
2. Neinfluentabili (care nu se pot schimba)
  • susceptibilitatea pentru infectia fungica unghiala (care nu este pe deplin inteleasa) sau un istoric de infectii micotice
  • sistem imun deficitar, consecinta infectiei cu HIV (virusul imunodeficientei umane), diabet zaharatcancer sau tratament imunosupresiv cu corticosteroizi
  • insuficienta circulatiei periferice (secundara inaintarii in varsta, sau altor boli)
  • varsta, persoanele mai in varsta de 60 de ani sunt predispuse pentru a dezvolta onicomicoze
  • sexul masculin. 
Simptome
Simptomele depind in primul rand de tipul infectiei, cel frecvent fiind disconfortul local, durerea de obicei este absenta.
  • striuri galbene la nivelul unghiei si patului unghial
  • depozite mici de fragmente cutanate si unghiale cu localizare subunghiala
  • aparitia unei unghii noi, decolorate, subtiate, sub unghia afectata de infectie
  • unghie fragila, sfaramicioasa, casanta si ingrosata. Onicomicoza alba superficiala, este o infectie localizata la suprafata unghiei, fiind a doua cauza de infectie unghiala si este de asemenea cauzata de dermatofiti.
  • striuri sau puncte albicioase la suprafata unghiei
  • suprafata unghiala moale si sfaramicioasa, fainoasa, odata cu cronicizarea infectiei
  • suprafata unghiala casanta de culoare maronie, dar care nu se desprinde de patul unghial. 
Celelalte tipuri de infectii fungice unghiale sunt rare. Onicomicoza candidozica apare in pana la 1% din totalul infectiilor fungice unghiale. Onicomicoza subunghiala proximala apare de asemenea intr-un procent de 1% din infectiile fungice unghiale, cu toate ca este frecventa in cazul persoanelor infectate HIV (virusul imunodeficientei umane).
Nu evitati consultul medicului specialist in cazul in care recunoasteti aceste simptome. Sanatatea e pe primul loc! Frumusetea mai poate astepta! Nu s-au adaugat poze pentru acest articol din cauza duritatii imaginilor!

Prima Doamna a unghiilor, manichiurista starurilor

Prima Doamna a unghiilor numita de New York Times si manichiurista starurilor numita de revista Vogue..este vorba de o romanca de-a noastra care a schimbat complet industria de ingrijire a unghiilor. 

Jessica Vartoughian de origine armeana a dat nastere unui brand care este unul dintre cele mai apreciate din lume, produsele ei fiind disponibile si in centrele de frumusete din Romania. Doar la 17 ani Jessica a emigrat in SUA de nevoie si la scurt timp a deschis primul salon exclusiv din lume de manichiura si pedichiura sub numele de Jessica Nail Clinic.

De atunci multe vedete au devenit dependente de sistemul ei de infrumusetare a unghiilor naturale, cum ar fii : Sarah Jessica Parker, Naomi Watts, Julia Roberts, Madonna, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon,Demi Moore, Hillary Clinton, Helen Fielding, Nancy Reagan...da, ea a ajuns manichiurista starurilor datorita inovatiei, preocuparii ei pentru ingrijirea unghiei naturale si datorita sstemului pe care l-a dezvoltat.
Dupa cum bine v-atzi dat seama regula principala a Jessicai este fara acryl si unghii artificiale iar sistemul Jessica de crestere a unghiei naturale se bazeaza pe ideea ca unghiile sunt de mai multe tiparuri, fiecare avand nevoi specifice. Cuplul prezidential Ronald si Nancy Reagan saptamanal apeleaza la sistemul de ingrijire Jessica, iar printesa Diana a fost ajutata de Jessica sa scape de prostul obicei de a-si roade unghiile, printr-o metoda ciudata pot sa zic, i-a lacuit unghiile cu un lac rosu si de atunci de cate ori Printesa Diana isi ducea unghiile la gura, culoarea ii atragea atentia si renunta sa si le mai bage in gura.
Cele mai frumoase unghii pe care le-a vazut Jessica sunt ale Barbrei Streisand, spune ea : "Extraordinare unghii" . Unghiile Barbrei I-au ramas in minte : formatul lung al degetelor , baza unghiei lunga...ea a promovat manichiura frantuzeasca inventata de Jessica in anii 70, pozand in revista Time. De atunci Barbra Streisand ii este clienta, dar nu merge la salon ca si Madonna, Julia Roberts si Jodie Foster...fetele Jessicai se duc la ele acasa. Jessica Vartoughian nu mai presteaza servicii in domeniul manichiurii doar la prieteni din cand in cand...acum si ea a ajuns client la propiul ei salon.

Istoria unghiilor false! Gel & Acryl

Curiozitatea m-a determinat sa ma documentez despre istoria unghiilor false...cred ca voi nu odata va puneti intrebarea cine a inventat sau cand s-au inventat unghiile false, asa ca indraznesc sa va aduc la cunostinta cateva informatii despre aparitia unghiilor false.
Dupa cercetarile mele am aflat ca unghiile false au aparut in anii 1954, in Statele Unite ale Americii. Inventatorul este un medic stomatolog cu numele Fred Slack. In timp ce lucra la o dantura, i s-a rupt o unghie si a incercat sa-si construiasca una noua din acryl (material folosit in stomatologie), din cauza ca durerea disparuse si unghia parea foarte naturala el a continuat cercetarile .
Tot in Statele Unite ale Americii a fost inventat gelul pentru unghii false, aplicarea lui fiind dovedita a fii mai simpla pentru casnice. De atunci saloanele au inceput sa foloseasca mai mult gelul pentru ca nu are miros, spre deosebire de acryl...insa acryl-ul este preferat si el datorita proprietatii sale de a masca anumite defecte ale unghiei oferindu-i un aspect natural. Pentru client nu exista nici o deosebire dar diferenta dintre aceste doua materiale consta in aplicarea lor. Specialistii recomanda acryl-ul pentru femei care sunt mai agitate, obisnuite sa poarte unghii lungi,cu un design bogat iar gelul pentru femei care prefera unghiile mai scurte si frech-ul. Va intrebati care distruge mai mult unghia? Specialistii spun ca nici unul dintre ele. Unghia se poate deteriora doar din cauza pilei, responsabila de lucrul acesta fiind persoana care face manichiura.Unghiile au de suferit daca foloseste o pila dura sau sau lucreaza incorect. Sunt cazuri cand pot aparea alergii din cauza gelului sau al acryl-ului...motivul: materiale neprofesionale de o calitate proasta. Produsele de calitate trebuie sa contina UV filtru(pentru ca unghiile sa nu se ingalbeneasca). O problema ce am auzit-o de multe ori de la fiecare purtatoare de unghii false este la cat timp se face intretinerea lor. Specialistii spun ca cel mai bine este ca intretinerea sa se faca dupa 20 de zile de la prima aplicare. Pentru unghiile de format scurt este recomandat ca intretinerea sa se faca la doua saptamani. Unghiile false le poti gasi in mai multe formate: patrat si oval clasic, paip, stilet(ascutite). Unghiile stilet (ascutite) au aparut in Ucraina unde se poarta cel mai mult...in tarile europene se poarta mai mult formatele clasice (patrat, oval). Nu stiu de ce nu indraznim sa purtam unghiile stilet(ascutite) pentru ca sunt de foarte mare efect. Multe femei nu indraznesc din cauza lungimii sau ca par prea extravagante, insa sunt mai comode. Incearca si tu si vei vedea diferenta!

Tratamente pentru unghiile care se exfoliaza

Dupa cum bine stim...toate avem probleme cu exfolierea unghiilor,si din cauza asta recurgem la unghii false ... cred ca nu sunt singura care s-a saturat de unghii rupte,agatate si slabite. Asa ca am "rasfoit" internetul si am gasit cateva solutii naturiste pentru problema exfolierii unghiilor.
Freaca-ti unghiile cu o felie de lamaie,timp de 10 zile,de 2-3 ori pe zi,nu te spala timp de cel putin jumatate de ora...vei vedea imediat o schimbare, lamaia ajuta si la albirea unghiilor.Asa cum fata ta are nevoie de hidratare si protejare, asa si unghiile tale necesita putina protectie. Asadar uite o masca pentru unghii care ajuta la intarirea unghiei : din drojdie de bere inmuiata cu apa de tarate de grau (sau apa de faina de orez) prepari o pasta care o aplici pe unghii si o lasi sa actioneze 30 de minute. Taratele de grau sau faina de orez le inmoi in apa cel putin o ora dupa care le strecori intr-un bol,folosind doar apa lasata.
De asemenea pentru intarirea unghiilor incalzeste cateva linguri de masline sau ricin (daca vrei le poti combina) si apoi inmoaie-ti unghiile in lichidul caldut. Pentru a-si face mai bine efectul, maseaza-ti mainile cu ulei de masline (cald) din belsug, pune-ti o pereche de manusi din bumbac si pastreaza-le peste noapte. Ar fi bine sa faci acest tratament zilnic, timp de o saptamana...nu numai ca vei avea unghii mai tari, dar pielea mainilor tale va fi extrem de hidratata si catifelata.
Masajul cu fiole de vitamina A sau E ( se gasesc in farmacii sau Plafar) intareste unghiile si le face foarte puternice.Toate aceste tratamente trebuie insotite de o alimentatie corecta bazata pe multe lactate si pe un aport de calciu si vitamine. Bea foarte multa apa,vreo 2 L/zi. Mananca, stridii, carne, fasole , unt de arahide, portocale, cereale, paine si alte alimente care continVitamina B. Bea suc proaspat de morcovi sau consuma-l crud. Pileste-ti unghiile intr-o singura directie pentru a preveni ruperea si exfolierea lor. De fiecare data cand te dai cu oja, foloseste inainte un strat de lac incolor pentru a proteja unghia de eventuale pete Folososte dizolvant de oja fara acetone,pentru a indeparta oja de pe unghii. Nu-ti taia cuticulele. Impinge-le cu un betisor si atat - rolul lor este de a proteja unghia.
In timpul tratamentului iti recomand sa nu folosesti oja,pentru a avea un efect mai rapid si mai sigur. De asemenea de fiecare data cand te dai cu crema pe maini,intinde crema si pe unghii...cum bine am zis unghiile la fel ca si pielea ta, au nevoie de hidratare.