miercuri, 1 octombrie 2014

Curs unghii false cu manichiura clasica si pictura incluse!

Poate cel mai complex curs de Unghii False cu Manichiura Clasica si PICTURA inclusa, 600lei !!! Oferta Octombrie 2016

Un curs adevarat!


Aici veti invata numai din practica, din prima pana in ultima zi, timp de 60 ore structurate pe parcursul a 10 zile. Zilele de participare le alegeti voi dar nu mai putin de 2 zile pe saptamana. Cum este posibil sa iti alegi singura zilele de paritcipare? Simplu! La noi va puteti alatura oricand grupei deja formate si nu se asteapta formarea grupei pentru inceperea cursului. Sala de cursuri este amenajata asemenea unui salon de manichiura tocmai ca voi sa va obisnuiti si sa va deprindeti cu lucrul si atmosfera intr-un salon de infrumusetare. De aceea fiecare cursanta are masa speciala de manichiura complet echipata cu toate materialele si ustensilele necesare astfel incat sa isi desfasoare activitatea individual evitandu-se astfel timpul pierdut pentru asteptarea, trecerea sau  "imprumutarea" materialelor de la o masa la alta. Toate materialele necesare lucrului sunt incluse in pretul cursului.


 POZA 1

In fiecare zi de practica veti invata si exersa diferitele procedee din tehnica unghiilor false pe modele individuale pe care le puteti considera chiar primele voastre cliente (vezi poza 1).
Scoala va asigura modelele zilnice pentru practica.  Pe parcursul zilelor de practica veti invata: manichiura clasica, pregatirea unghiei naturale in vederea aplicarii gelului, aplicarea tips-ului, notiuni de pilire a tips-ului, aplicarea gelului si a gelului autonivelant, prelungirea patului unghial pe sablon(constructie), executarea modelelor permanente din gel si vopsele acrilice, procedeul de intretinere a unghiei false precum si protectia de gel pe unghia naturala.

                                                          Pilirea unghiei naturale

 Procedeul de intretinere se va executa la finalul cursului iar modelul lucrat in prima zi de curs, revine ptr intretinere astfel incat aveti ocazia de a constata singure cum s-au mentinut unghiile aplicate de voi in prima zi de curs.

                                                           Intretinerea unghiei false

Toate procedeele care implica pilirea vor fi executate manual, fara freza. De ce? Pentru ca este f. f. important sa cunoasteti limita de luciu a unghiei naturale care este foarte subtire. Numai lucrand manual puteti ajunge sa cunoasteti aceasta limita. Lucrand cu freza atunci cand nu ai experienta necesara si necunoscand acea limita de luciu a unghiei puteti distruge unghia naturala intr-o fractiune de secunda. O freza profesionala are cel putin 20.000rotatii/min!!
Desigur insa ca veti invata sa lucrati si cu freza dar spre sfarsitul sedintelor de curs.
Aplicarea tips-ului o veti invata pe tips-uri cu marginea de aplicare lata, care sunt mai dificil de aplicat, dar odata ce invatati pe acestea, celelalte tips-uri cu baza de aplicare ingusta vi se vor parea "floare la ureche". Preferam sa va invatam si sa va aratam toate metodele de executare indiferent de felul produsului(chiar daca uneori sunt mai dificile) deoarece dupa terminarea cursului trebuie sa stiti sa lucrati cu toate tipurile de materiale.


Aplicarea tips-ului

Aplicarea gelului autonivelant este o metoda pe care o invatati numai la cursul nostru! Nici o alta scoala nu mai preda aplicarea gelului autonivelant desi acest gel exista pe piata de destul de mult timp. Avantajul aplicarii acestui gel autonivelant, de ultima generatie in domeniu, este acela ca nu mai necesita pilire. Datorita metodei de aplicare diferite acest gel confera unghiei un aspect perfect fara a mai fi nevoie de pilirea gelului pentru a da forma unghiei! Formatorul scolii care preda aceasta tehnica a fost specializat in Italia, la RobyNails, in tehnica aplicarii gelului autonivelant.
 RobyNails este prima firma care a introdus si promovat acest gel pe piata internationala.

Timpul de lucru este de 4-6 ore/zi sau pana la finalizarea executarii manichiurii tehnice. Modelul nu poate pleca pana cand nu i se finalizeaza manichiura tehnica iar daca asta inseamna peste 6 ore (aici depinde de ritmul de lucru al fiecareia) atunci stam si mai mult. Din experienta insa pot spune ca destul de rar se depaseste acest interval orar.
In fiecare zi de curs, veti invata si notuni de nail art(pictura) executate din vopsele acrilice sau gel.


Constructie sablon & pictura

Scoala va pune la dispozitie modelele zilnice ptr practica.
Ptr ca se spune ca pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese :))), aveti pauze pe care le luati atunci cand simtiti ca va sunt necesare.
Grupele sunt formate din maxim 4 persoane. Sunt grupe mici deoarece se urmareste individual fiecare cursanta in parte.
In ultima zi de curs veti primi intr-un dosar toate notiunile de teorie a tuturor procedeelor invatate pe parcursul cursului.
Pentru ca deseori am auzit intrebarile:" Exista limita de varsta pentru pariciparea la curs?" sau "Pot participa la curs chiar daca nu am nici un fel de experienta anterioara in domeniu?" va voi spune ca la cursul nostru nu exista limita de varsta sau de experienta anterioara. Acest curs este dedicat in special persoanelor fara experienta in domeniu. Cel mai elocvent poate fi exemplul unei cursante in varsta de 50ani care a lucrat timp de 20 ani ca bucatareasa, deci, nu a avut nimic in comun cu aceasta meserie   si totusi a urmat acest curs, a obtinut diploma scolii cu calificativul "excelent" si diploma de "stilist protezist unghii false"  cu nota 9,7! Asadar se poate la orice varsta. Exista o singura conditie, trebuie sa va placa ceea ce faceti! De la acest curs plecati cu o noua meserie. Veti avea garantat toate cunostiintele necesare angajarii in domeniu iar cu experienta acumulata din zilele de practica intensa veti putea incepe imediat a lucra in particular recuperand astfel inapoi banii investiti in curs.

Frecventa la curs poate fi:  zilnica de luni-vineri, in weekend sau fractionata doar in anumite zile la alegerea dvs dar obligatoriu minim 2 sedinte/saptamana.

Orar incepere sedinte la alegere: 9,30 sau 14,00

Acte necesare: copie c.i., copie ultim act studii, copie certif casatorie, adeverinta medic.
Pentru inscriere este suficient: copie C.I. si avans 150 lei, restul actelor aducandu-se pe parcursul cursului. Plata de asemenea se face in rate.

Pentru orice alte detalii va rog sa ma contactati la: 0775.303.994
Va asteptam!
www.cursuritesa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu